Nieuws

5 mei 2020

Het coronavirus heeft ons allemaal in de afgelopen periode erg bezig gehouden. Om het virus en de consequenties ervan in de hand te houden heeft de overheid, met succes weten we inmiddels,  vergaande maatregelen genomen. Deze maatregelen raken iedereen en uiteraard hebben we dat ook in onze B&B gemerkt.

We hebben besloten tijdelijk te sluiten om goed na te denken over het nemen van maatregelen om besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkómen. Omdat de B&B voor onze gasten veel privacy biedt is dat heel goed mogelijk. Als vanouds kunnen we onze gasten een heerlijk verblijf bieden.

Op de website onder ‘Maatregelen coronavirus’ kunt u lezen welke maatregelen we hebben genomen om uw verblijf voor uzelf en voor ons zo veilig mogelijk te maken, maar met alle mogelijke service en aandacht.

We gaan weer open vanaf 15 mei en u bent van harte welkom!

25 januari 2020

Gisteren hebben wij van booking.com de Traveller Review Award 2020 ontvangen. Wij zijn trots op onze score en ontzettend blij dat onze gasten het goed naar hun zin hebben op onze B&B. Wij gaan zo door en blijven ons best doen om iedereen een heerlijk verblijf te bezorgen.

social_media

 

24 december 2019

Wij wensen iedereen een fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Wij hopen weer veel gasten te mogen ontvangen voor een fijn verblijf bij ons op Eltjeshof.

IMG_20191224_184043.jpg

22 oktober 2019

Beste gasten,
Na een ontzettend gezellig 1ste jaar waarbij ook wij genoten hebben van jullie verblijf, moesten wij vanwege een behoorlijke lekkage tijdelijk de deuren van ‘Eltjeshof’ sluiten.

Maar nog twee weken!!!
Dan is ‘Eltjeshof’ gerenoveerd en kunnen wij onze gasten weer ontvangen. Het dak is vernieuwd, de muren geïsoleerd, het gastenverblijf voorzien van airconditioning en er is een nieuwe vloer gelegd. Wij hopen dat al deze aanpassingen ertoe bijdragen dat uw verblijf op ‘Eltjeshof’ nog aangenamer zal zijn.

Op onze site hebben wij vandaag een gastenboek toegevoegd. Wij zouden het ontzettend leuk vinden om uw ervaringen op ‘Eltjeshof’ daar terug te lezen.