Nieuws

28 december 2020

2020 Een jaar dat niemand ooit nog zal vergeten. Voor veel mensen was dit een jaar met enorme gevolgen voor de gezondheid, de sociale interacties en op financieel gebied.

Een jaar waarin wij onze B&B activiteiten op de Corona hebben aangepast en soms hebben stilgelegd.

Toch bracht 2020 ook positieve dingen. Mensen werden creatiever, boden vaker de helpende hand en ontdekten nieuwe mogelijkheden.

De natuur hield zich niet bezig met corona. Onze dieren brachten veel nieuw leven. De koolmeesnestjes zaten vol, de op ons erf aanwezige steenuiltjes en de torenvalken brachten ieder 6 jongen voort. Onze kippen brachten met succes 6 kuikens groot. Vier daarvan zijn mooie kippen geworden en garanderen weer lekkere eieren. Ook kregen wij bezoek van 2 mandarijneendjes.

IMG_20200701_153429 IMG_20200522_090406 (3) IMG_1896 IMG_1889 IMG_1878

5 mei 2020

Het coronavirus heeft ons allemaal in de afgelopen periode erg bezig gehouden. Om het virus en de consequenties ervan in de hand te houden heeft de overheid, met succes weten we inmiddels,  vergaande maatregelen genomen. Deze maatregelen raken iedereen en uiteraard hebben we dat ook in onze B&B gemerkt.

We hebben besloten tijdelijk te sluiten om goed na te denken over het nemen van maatregelen om besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkómen. Omdat de B&B voor onze gasten veel privacy biedt is dat heel goed mogelijk. Als vanouds kunnen we onze gasten een heerlijk verblijf bieden.

Op de website onder ‘Maatregelen coronavirus’ kunt u lezen welke maatregelen we hebben genomen om uw verblijf voor uzelf en voor ons zo veilig mogelijk te maken, maar met alle mogelijke service en aandacht.

We gaan weer open vanaf 15 mei en u bent van harte welkom!

25 januari 2020

Gisteren hebben wij van booking.com de Traveller Review Award 2020 ontvangen. Wij zijn trots op onze score en ontzettend blij dat onze gasten het goed naar hun zin hebben op onze B&B. Wij gaan zo door en blijven ons best doen om iedereen een heerlijk verblijf te bezorgen.

social_media

24 december 2019

Wij wensen iedereen een fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Wij hopen weer veel gasten te mogen ontvangen voor een fijn verblijf bij ons op Eltjeshof.

IMG_20191224_184043.jpg

22 oktober 2019

Beste gasten,
Na een ontzettend gezellig 1ste jaar waarbij ook wij genoten hebben van jullie verblijf, moesten wij vanwege een behoorlijke lekkage tijdelijk de deuren van ‘Eltjeshof’ sluiten.

Maar nog twee weken!!!
Dan is ‘Eltjeshof’ gerenoveerd en kunnen wij onze gasten weer ontvangen. Het dak is vernieuwd, de muren geïsoleerd, het gastenverblijf voorzien van airconditioning en er is een nieuwe vloer gelegd. Wij hopen dat al deze aanpassingen ertoe bijdragen dat uw verblijf op ‘Eltjeshof’ nog aangenamer zal zijn.

Op onze site hebben wij vandaag een gastenboek toegevoegd. Wij zouden het ontzettend leuk vinden om uw ervaringen op ‘Eltjeshof’ daar terug te lezen.