Nieuws

25 januari 2020

Gisteren hebben wij van booking.com de Traveller Review Award 2020 ontvangen. Wij zijn trots op onze score en ontzettend blij dat onze gasten het goed naar hun zin hebben op onze B&B. Wij gaan zo door en blijven ons best doen om iedereen een heerlijk verblijf te bezorgen.

social_media

 

24 december 2019

Wij wensen iedereen een fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Wij hopen weer veel gasten te mogen ontvangen voor een fijn verblijf bij ons op Eltjeshof.

IMG_20191224_184043.jpg

22 oktober 2019

Beste gasten,
Na een ontzettend gezellig 1ste jaar waarbij ook wij genoten hebben van jullie verblijf, moesten wij vanwege een behoorlijke lekkage tijdelijk de deuren van ‘Eltjeshof’ sluiten.

Maar nog twee weken.!!!
Dan is ‘Eltjeshof’ gerenoveerd en kunnen wij onze gasten weer ontvangen. Het dak is vernieuwd, de muren geïsoleerd, het gastenverblijf voorzien van airconditioning en er is een nieuwe vloer gelegd. Wij hopen dat al deze aanpassingen ertoe bijdragen dat uw verblijf op ‘Eltjeshof’ nog aangenamer zal zijn.

Op onze site hebben wij vandaag een gastenboek toegevoegd. Wij zouden het ontzettend leuk vinden om uw ervaringen op ‘Eltjeshof’ daar terug te lezen.