Maatregelen coronavirus

Vanwege het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen genomen.

  1. Uw gastvrouw Els ontvangt u nog steeds persoonlijk, maar we houden 1,5 meter afstand.
  2. De sleutel van het gastenverblijf wordt niet meer persoonlijk overhandigd, maar ligt gedesinfecteerd klaar in de woonkamer van het gastenverblijf.
  3. Naast een grondige schoonmaak na iedere gast zoals gebruikelijk, worden nu ook contactpunten zoals deurklinken, kranen en lichtschakelaars gedesinfecteerd.
  4. Papieren informatiemateriaal hebben we verwijderd. Dit is niet goed schoon te maken en kan een bron van infectie zijn. Het informatiemateriaal bieden we nu digitaal aan op een tablet, die na iedere gast wordt gereinigd. Op de tablet vindt u in PDF formaat onder andere de ‘informatiemap’ en informatie over (afhaal-) eetgelegenheden, fiets- en wandelroutes.
  5. Zeepdispensers zijn aanwezig in de badkamer en de kitchenette. Wilt u regelmatig uw handen wassen? Er is ook nog een flesje handdesinfectie aanwezig in de badkamer.
  6. Zoals altijd wordt het ontbijt in de woonkamer van het gastenverblijf geserveerd. Om voldoende afstand te bewaren is het verzoek aan de gasten om tijdens het klaarzetten van het ontbijt plaats te nemen in de zithoek.

Eltjeshof staat nog steeds voor gastvrijheid, ruimte en privacy voor de gasten.

Ons streven is om met de nieuwe maatregelen een juiste balans te vinden tussen enerzijds een aangenaam verblijf op Eltjeshof ‘als vanouds’ en anderzijds dit verblijf voor u en voor ons zo veilig mogelijk te maken.