Gastenverblijven

’t Voorhuis (1ste verdieping)

B&B Eltjeshof

De woon-eetkamer is voorzien van airconditioning, een eettafel met 4 stoelen, een chesterfield bankje en een comfortabele stoel en televisie.

Er is een uitgebreide informatiemap met onder andere suggesties voor activiteiten in de omgeving en een kistje met informatiefolders.

De kitchenette is compleet ingericht met serviesgoed, bestek en andere keukenbenodigdheden en er staat een Senseo koffiezetapparaat, een waterkoker, een kleine magnetron (zonder ovenfunctie) en een koelkast.

De slaapkamer heeft een tweepersoons bed met twee eenpersoonsmatrassen met elektrisch verstelbaar hoofdeind. Op verzoek vooraf kunnen de matrassen ook als 1 matras worden opgemaakt. Het voeteneinde is handmatig te verstellen. Ook hier is airconditioning aanwezig.

4 seizoenendekbed. Eventueel extra kussen aanwezig.

De kleine, maar sfeervolle badkamer met douche, toilet en wastafel is alleen voor uw eigen gebruik.

De Studio

De Studio is voorzien van een comfortabel bed , kitchenette met koelkast, magnetron (géén ovenfunctie), Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Ook hier serviesgoed en bestek. Airco in het woonvertrek. Heater in de badkamer. Eigen douche en apart toilet op de gang.

Bijzettafeltjes met gemakkelijke stoel en eettafel met 2 stoelen. TV aanwezig. 

Linnengoed en 4 seizoendekbed. Eventueel extra kussen aanwezig.