Gastenverblijven

’t Voorhuis

B&B Eltjeshof

De woon-eetkamer is voorzien van airconditioning, een eettafel met 4 stoelen, een chesterfield bankje en een comfortabele stoel en televisie.

Er is een uitgebreide informatiemap met onder andere suggesties voor activiteiten in de omgeving en een kistje met informatiefolders.

De kitchenette is compleet ingericht met serviesgoed, bestek en andere keukenbenodigdheden en er staat een Senseo koffiezetapparaat, een waterkoker, een kleine magnetron (zonder ovenfunctie) en een koelkast.

De slaapkamer heeft een tweepersoons bed met twee eenpersoonsmatrassen met elektrisch verstelbaar hoofdeind. Op verzoek vooraf kunnen de matrassen ook als 1 matras worden opgemaakt. Het voeteneinde is handmatig te verstellen. Ook hier is airconditioning aanwezig.

4 seizoenendekbed. Eventueel extra kussen aanwezig.

De kleine, maar sfeervolle badkamer met douche, toilet en wastafel is alleen voor uw eigen gebruik.

De Studio

IMG_1968

De studio heeft een eettafel met 2 stoelen, een heerlijke stoel en televisie. Het bed is opklapbaar maar hebben wij het bed al gebruiksklaar voor u neergezet.

De daarbij aanwezige kitchenette is compleet ingericht met serviesgoed, bestek en andere keukenbenodigdheden. Er staat een Senseo koffiezetapparaat, een waterkoker, een kleine magnetron (zonder ovenfunctie) en een koelkast.

De aparte douche met wastafel is alleen voor uw eigen gebruik. Het toilet is een aparte ruimte en ook alleen voor uw eigen gebruik.